تمدید مهلت ثبت نام در یازدهمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت دانشگاه جامع علمی کاربردی

دبیر اجرایی یازدهمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت دانشگاه جامع علمی کاربردی از تمدید مهلت ثبت نام در این جشنواره خبر داد.
به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر رضا لحمیان دبیر اجرایی یازدهمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت و رئیس واحد استانی مازندران با اعلام این خبر افزود: باتوجه به استقبال دانشجویان و درخواست مراکز آموزش علمی کاربردی مبنی بر تمدید زمان ثبت آثار در یازدهمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت و باتوجه به شروع سال تحصیلی جدید ، مهلت ثبت آثار تا 25 آبان ماه سالجاری تمدید شد.
وی تصریح کرد: دانشجویان علاقه‌مند به شرکت در این جشنواره فرصت دارند در مهلت مقرر به سامانه جشنواره به نشانی harekat.uast.ac.ir مراجعه و با مطالعه دقیق اطلاعیه ها و دستورالعمل، نسبت به ثبت آثار و دستاوردهای خود در این جشنواره اقدام کنند.
دکتر لحمیان یادآور شد: یازدهمین جشنواره حرکت درون دانشگاهی در 15 رشته رقابتی برگزار می شود که شامل انجمن علمی برگزیده، کتاب، نشریه علمی، فعالیت علمی خلاقانه، مسابقه علمی، محتوای دیجیتال، اختراع، کارآفرینی، انجمن پویا، انجمن آموزش محور، انجمن های بین رشته ای، گویش سفیر حرکت، بخش آزمایشی انجمن های علمی و فناوری دانشجویی بخش آزمایشی انجمن های بین المللی و بخش ویژه می باشد.