انتخاب رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان دانشمند برگزیده کشور

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان دانشمند برگزیده کشوری معرفی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی‌کاربردی ، رویداد شصت و دومین سال جایزه البرز ویژه نخبگان در مرکز همایش‌های بین المللی صدا و سیما برگزار شد.
در این مراسم که با حضور دکتر محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ، حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه و حجت الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برگزار شد از ۵ دانشمند برگزیده این جایزه شامل دکتر حسین بلندی عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران و رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی ، دکتر شمس السادات زاهدی عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی ، دکتر مسعود صلواتی نیاسر عضو هیات علمی دانشگاه کاشان ، دکتر علی ملک حسینی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دکتر امیر آوان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تجلیل شد.