مدارک لازم جهت ثبت نام مقطع کارشناسی مهر 1403

نحوه و مدارک لازم برای ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی و مهندسی مهر ۱۴۰۳

۱.شناسنامه و تصویر تمام صفحات آن ( هر صفحه بر روی یک برگ A4

۲. کارت ملی و تصویر دو طرف آن ( هر طرف آن بر روی یک برگ A4 )

۳. اصل مدرک کاردانی ( یا مدرک کارشناسی پیوسته که با آن ثبت نام کرده اید) همراه با تصویر آن

۴ – ۳ قطعه پرسنلی پشت سفید تمام رخ

۵. افرادی که هنوز مدرک کاردانی خود را دریافت نکرده اند بایستی کاربرگ شماره ۱۰۳ ( فرم تایید معدل) مندرج در دفترچه پذیرش سازمان سنجش را تکمیل و مهر و امضا شده تحویل دهند.

۶. اگر فارغ التحصیل دانشگاه ملی ،غیرانتفاعی ، فنی و حرفه ای و پیام نور شده اید بایستی برای دریافت تاییدیه تحصیلی در سایت سجاد ثبت نام نموده و کد صحت تاییدیه تحصیلی را در اختیار کارشناس مربوطه قرار دهید

اگر دانشگاه مقطع کاردانی شما دانشگاه آزاد بوده است بایستی در سایت https://estelam.iau.ir ثبت نام نموده
و تاییدیه تحصیلی را پرینت گرفته و به کارشناس مربوطه تحویل دهید .

۷. مدرک نظام وطیفه شامل کارت معافیت یا کارت پایان خدمت همراه با تصویر آن روی کاغذ a4 در صورتی که داشته باشید.

۸. پذیرفته شدگان مرد که مدارک نظام وظیفه ندارند بایستی در سامانه سخا به ادرس زیر نام نویسی کنند و رسید ثبت نام را به دانشگاه تحویل دهند.
‏sakha.epolice
برای ثبت نام معافیت تحصیلی به هیچ وجه به پلیس +10مراجعه نفرمایید.
به کافی نت مراجعه کنید اسم دانشگاه را مرکز علمی کاربردی نوبنیاد سیرجان ثبت کرده ،
تاریخ شروع به تحصیل
۱۴۰۳/۰۷/۰۱ میباشد. و فوق دیپلم غیر پزشکی،
حتما رمز سایت سخا خود را از کافی نت دریافت نموده و به کارشناس اموزش مربوطه تحویل دهید .

نحوه ثبت نام
ابتدا به یک کافی نت مراجعه و تمام مدارک گفته شده را در سامانه هم آوا به آدرس زیر بارگزاری کنید. .http://edu.uast.acir

پس از انجام این مرحله با در دست داشتن تمام مدرک گفته شده همراه با کپی آنها به صورت حضوری جهت تشکیل پرونده و انتخاب واحد به دانشگاه مراجعه کنید.

زمان ثبت نام:
از روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۳/۷/۲۹ تا پنجشنبه مورخ ۱۴۰۳/۸/۳ می باشد. در این تاریخ از ساعت ۸ تا ۱۵ به دانشگاه مراجعه نمایید.

🟣 توجه داشته باشید پس از این تاریخ سامانه بسته شده و امکان ثبت نام وجود ندارد و پذیرش افراد لغو می شود.

اداره آموزش دانشگاه علمی کاربردی مرکز نوبنیادسیرجان